STREET DANCE FOR KONFIRMANDER

EPHRAIM1.jpg

Danser, Ephraim Noer, sætter helt fysisk gang i konfirmationsforberedelsen.

 

Ephraim elsker at arbejde med unge og udfordre dem på at have det godt med at bruge deres krop. Et besøg af Ephraim hjælper konfirmander til at se, at lige meget hvordan vi ser ud, er vi skabt i Guds billede.

Ephraim er efterskolelærer og uddannet danser fra Flow Dance Academy i København. Han har stor erfaring med at undervise børn og unge i hiphop og breakdance. Han er god til at motivere og skabe et trygt rum, hvor alle tør prøve kræfter med at bruge kroppen på nye måder. 

 

NB: Et besøg af Ephraim er kun tilgængeligt på Sjælland.

 

Pris for 1½-2 timers workshop: 4.500 kr + transport (fra København)

FORLØB I EN WORKSHOP (ca. 1½ time)

Icebreakers/opvarmning

Del 1

 • Konfirmanderne introduceres til workshoppen gennem nogle sjove lege, hvor kroppen bliver aktiveret og varmet op.

 • Fokus på at grine sammen og have det sjovt, så der skabes frimodighed. 

Danseundervisning

Del 2

 • Konfirmanderne prøver kræfter med forskellige dansetrin indenfor hiphop-genrerne. De lærer en lille fælles koreografi, hvor hiphop-moves sættes sammen til musik.

 • Undervisningen foregår på begynderniveau, så alle kan deltage uanset danseerfaring. Ephraim instruerer og forklarer undervejs og sørger for, at alle får en god oplevelse. 
   

Oplæg: Gud elsker min krop - gør jeg?

Del 3

 • Vi taler om forskellen mellem vores selvbillede og Guds billede af os. Ofte kan vi have tendens til at se alt for kritisk på os selv – jeg er ikke ligeså pæn eller talentfuld som ham/hende. Men Gud har skabt hver og én af os i sit billede – unikke, perfekte, elskede og med forskellige gaver og talenter. 

 • Vi stiller skarpt på, hvilken påvirkning sociale medier, venner og samfundet har på vores selvbillede og kropsidealer - og udfordrer til at dreje vores fokus mod, hvordan Gud ser på os.

I øvrigt 

Undervejs i workshoppen er der indlagt en række øvelser, hvor konfirmanderne på forskellig vis arbejder med aspekter af temaet. 

Skriftsteder der bliver brugt eller refereret til undervejs:

 • ”Men Herren sagde til Samuel, se ikke på hans udseende og højde; ham forkaster jeg, for det drejer sig ikke om det, mennesker ser på; mennesker ser på det, de har for deres øjne, men Herren ser på hjertet.” 1. Samuelsbog 16:7

 • ”Gud skabte mennesket i sit billede” 1. Mosebog 1:27a

 • ”For du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig." Esajas 43:4

 • ”Og alle vi som med et utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer…" 2. Korinterbrev 3:18